Seleccionar página

JAZZ DE PROP 2022

JUAN DE DIEGO

GREBALARIAK

Orfeó popular olotí

30 de gener de 2022

18h30

10€

Grebalariak és el nou projecte del trompetista bilbaí resident a Barcelona Juan de Diego. El seu estil és ple de matisos, de força i d’elegància. Per aquesta ocasió el músic ens proposa una formació inèdita en la seva carrera, la del quartet acústic. Hi haurà bateria, contrabaix, piano i trompeta. El registre es mou en el bebop clàssic malgrat que s’endinsa en noves sonoritats i permet l’exploració personal més que un exercici de nostàlgia.

El disc que ens presenta, Grebalariak (els vaguistes), son deu composicions pròpies d’en Juan que no obliden el seu compromís social que sempre ha estat present en l’obra del músic. En aquest cas el disc vol recordar la vaga de la Canadenca, gràcies a la qual es va implantar l’horari de 8 hores, entre altres conquestes socials.

La formació que ens presenta és la següent:

Ramon Prats, bateria

Martin Leiton, contrabaix

Toni Saigi, piano

J. De Diego, trompeta

 

MARIA ESTEBAN QUINTET

«voces veladas»

diumenge 13 de febrer de 2022

18h30

Orfeó Popular Olotí

10€

Amb l’espectacle Voces Veladas el Maria Esteban Quintet vol donar visibilitat a dones que van treballar en el món de la música i que ara estan oblidades. Hi ha sis veus principals sobre les quals gira el projecte de Voces Veladas; Betty Comden y Carolyn Leigh (lletristes de standars de jazz y musicals de Broadway), Blossom Dearie (interprete, pianista y compositora), Ann Richards, Chris Connor y June Christy (cantants).

El repertori es presenta amb nous arranjaments elaborats per la pròpia Maria Esteban. Per elaborar el set list del concert ha calgut fer un treball d’investigació i transcripció de les composicions originals.

El quintet el formen;

María Esteban, veu

Haizea Martiartu, saxo i flauta

Rai Paz, guitarra

Eric Kopetz, contrabaix

Santi Colomer, bateria

 

 

LE PINK TZIGANE

diumenge 27 de febrer de 2022

18h30

Orfeó Popular Olotí

10€

 

Seguint amb la tradició del jazz europeu, el jazz menouche, Le Pink Tzigane ens ofereix un espectacle viu basat en el repertori del gypsy jazz. Els seus membres, tenen procedències diferents i enriqueixen els standards que toquen amb les seves influències. El seu espectacle és festiu i desprèn optimisme. Escoltarem jazz, Django Reindhardt, klezmer, balkan i swing amb un estil personal que ens farà passar una bona estona.

La formació és la següent;

Samuel Marthe, trombó

Carlos García-Mauriño, guitarra solista

Eduard Mansergus, guitarra rítmica i veu

Javier Gómez, ukulele

Andi Neven, contrabaix

 

Pin It on Pinterest

Share This