Seleccionar página

Després del fantàstic avançament protagonitzat per la Yuhan Su quartet el passat 10 de març, seguirem gaudint de la BONA MÚSICA JAZZ, a l’Orfeó Olotí, sempre a les 18h30, amb:

Diumenge      14 d’abril    ALBERT VILA

Divendres      19 d’abril    ROGER MAS

Diumenge      21 d’abril    TRO

Diumenge      28 d’abril   MÁTYÁS BARTHA & POL OMEDES QUARTET

 

Albert Vila és un dels guitarristes més destacats de la seva generació. Va estudiar a Barcelona, però la seva inquietud l’ha portat a aprofundir els seus estudis a Estats Units i a Bèlgica, on resideix actualment.

Guitarra- Albert Vila

Contrabaix- Alex Gilson

Bateria – Daniel Jonkers

Fa molts anys que Roger Mas és protagonista i referent de l’escena catalana del jazz i ha col·laborat amb una gran quantitat de músics de primer nivell.

Aquesta vegada ens visita per presentar el seu projecte més personal, i és tan personal que ho vesteix ell sol amb el piano. Un concert on farà valdre els seus recursos musicals fins a exponents insospitats.

Tro dóna nom a un trio explosiu de músics joves amb moltes ganes. Hi veurem com a instrument principal el saxo baríton, acompanyat de bateria i contrabaix, interpretant temes propis i versions del tot sorprenents. Sonoritats greus amb grans vibracions.

Saxo baríton – Pere Miró
Contrabaix – David Castillo
Bateria – Joan Casares

MÁTYÁS BARTHA & POL OMEDES QUARTET
El jove hongarès Mátyás Bartha ja és un dels pianistes més sol·licitats de l’escena jazzística vienesa, on resideix actualment. El seu swing excels i el seu touch prodigiós li han permès actuar amb músics de prestigi internacional com ara Sheila Jordan, Kevin Mahogany, Jim Rotondi, Joe Farnsworth, Hassan Shakur, Don Menza, Piero Odorici i un llarg etcètera.
La connexió amb Pol Omedes s’enforteix durant l’any 2015, quan enregistren plegats l’àlbum Life Line (MONS Records) liderats per Daniel Cacija (cantant de jazz croat), i recorren mig món per clubs i festivals com ara el Bratislava Jazz Days,el Tanjazz (festival de jazz de Tànger), l’històric Jazzkeller de Frankfurt o l’emblemàtic Jamboree de Barcelona, entre molts d’altres. En canvi, els lligams amb Guillem Arnedo neixen a Nova York, on tots dos comparteixen un mentor comú: el mestre Michael Kanan. Totes aquestes peces són el que creen aquest nou grup ple de swing i estilisme; acompanyats, com no podia ser d’altra manera, per la solidesa del compatriota i company de viatge de Bartha, el contrabaixista Mátyás Hofecker.

Piano – Mátyás Bartha
Trompeta – Pol Omedes
Contrabaix – Mátyás Hofecker
Bateria – Guillem Arnedo

Pin It on Pinterest

Share This