Seleccionar página

 

2 d’abril de 2015

avui ja és l’últim concert de la roda, i serà especial, dos concerts pel preu d’un.

Començarem a les 10 tocades i tindrem a aquests dos grups.

22:20h

THE PATILLAS

07 the patillas

La programació de la Roda sempre inclou algun grup del qual anem fent un seguiment per veure com els hi van les coses. De tant en tant els convidem perquè ens posin al dia.

Ara ha arribat el moment de tornar a tenir entre nosaltres als The Patillas, que ja ens van venir a veure fa uns anys. I aquest cop tenen una bona excusa per tornar-nos a visitar. Es van fent grans, aquest any compleixen deu anys sobre els escenaris, fent ballar i gaudir a la gent amb les seves versions de tot tipus, sempre amb un punt interessant.

The Patillas han recorregut tota la geografia del país i s’han mantingut actius malgrat el cop que ha rebut la música en directe els últims anys, i per a celebrar la seva dècada els volem veure on millor ho fan, damunt dels escenaris.

 

Albert gallardo: veu i guitarra


Violeta Canales: Teclats i veu


Rafa Gallardo: Bateria i veus


Roger Tor: Baix i Veus


Aniol Miro: Percussio


Toni Guerrero: Guitarra

24:00h

HORA DE JOGLAR

08 hora de joglar 03

HORA de JOGLAR, ofereix un espectacle de temes propis, ineludiblement ballables i amb el denominador comú de la fusió i el mestissatge que proclamen en el seu viatge que transcorre per diferents estils. Amb textos que expliquen i diverteixen, des del surrealisme o la crítica social, amb una clara aposta per la cura i el rigor en la composició dels temes i en la seva polida interpretació instrumental.

En aquests temps en els que la música d’autor es presenta, cada cop més, amb formacions minimalistes i recursos limitats per la tendència induïda per les dificultats socials i la delicada etapa que travessa la cultura i la música, HORA de JOGLAR fa un esforç per regalar-nos una banda que omple l’escenari i fa ballar al públic, comptant amb col·laboradors que comparteixen aquest desig d’ unir il·lusions i experiències, mitjançant la música, per oferir un espectacle de qualitat. I per acabar-ho de rematar avui ens presenten el seu nou disc.

Aniol Nebot Serrabona, violí i veu

Dani López Pradas, saxo

Ricard Amaya Caldas, percussió

Ferriol Miró, bateria

Michaël Lecuyer, trombó

Joan Tomàs Massana, contrabaix

Isart Camps Erill, veu

Marco Aparicio, teclats

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This