Seleccionar página

30 d’ABRIL DE 2014 23:00H SALA TORIN OLOT 5 EUROS

Amb llaguimes als ulls ens hem d’acomiadar de la roda d’enguany i ho farem amb un concert de comiat, amb programació doble. Els dos anys anteriors vam proposar un concurs de maquetes, aquest anys ho deixem reposar i farem una cosa diferent.

El dia escollit per dir-nos fins l’any que vé serà el 30 d’abril, a les 11 de la nit a la sala torín. Els gurps que hi participen són dues propostes noves, de grups que ens oferiran un directe contundent i valent, amb experiència però amb projectes nous.

A les 23:00

SPECIALTOUR

roda'14 12 specialtour_logo


 

grup de versions que van del pop- rock al soul, amb ganes de fer-nos passar una bona estona.

A les 0:30

DEFUNKY’S

roda'14 12 defunky's poca reso

Defunky’s és una formació de músics consolidats i amb una llarga trajectòria sobre els escenaris. Músics provinents de diferents àmbits, amb diferents estils i amb personalitat pròpia, però amb un denominador comú: el funky els ha seduït.

Defunky’s presenta una àmplia selecció de funky des dels 60 fins a l’actualitat vestida amb una base rítmica poderosa, harmonies exteses i melodies conegudes. Una proposta atractiva, divertida i diferent. Una col·lecció que no passa de moda.

Defunky’s és música per no deixar de moure’s.

 

Pin It on Pinterest

Share This