Seleccionar página

27 DE MARÇ DE 2014 22:00h SALA TORÍN 5 EUROS

LA RODA MUSICAL 2014

BIEL BALLESTER

 roda'14 08 biel ballester

El Biel Ballester Trio és una formació enquadrable en el món del jazz, que interpreta, però, un estil amb una personalitat molt pròpia, fins al punt d’haver estat posada en dubte, en més d’una ocasió, la seva pertinença o no, a l’estètica del jazz.

 

El que si podem afirmar del Gypsy jazz, o jazz manouche és que es tracta de l’estil de jazz menys americà i si més europeu de tos els que s’interpreten arreu del món.

 

El Biel Ballester Trio pretén no sols mantenir la tradició de l’estil, tocant els “standards” més coneguts del gènere, composats per Django Reinhardt, sinó també incorporar les noves tendències marcades pels gitanos actuals, això com aportar el seu propi gra de sorra al desenvolupament de l’estil amb temes propis.

 

Pin It on Pinterest

Share This