Seleccionar página

20 DE MARÇ DE 2014 22:00h SALA TORÍN 5 EUROS

LA RODA MUSICAL 2014

NOVA JORDI BATISTE

roda'14 07 nova

NOVA és el darrer projecte de Jordi Batiste, amb Jesús Molina, guitarra amb el qual ja havia col•laborat en l’anterior treball “L’arbre blanc” i Marcel Batiste, el seu fill, que també havia participat en el disc i els concerts, a la bateria.

Les noves cançons de Jordi Batiste en aquest disc estàn vestides d’un concepte musical radicalment elèctric, alternatiu i progressiu. La guitarra orgànica i aspre de Jesús Molina, influenciat pel grunge, l’underground i el pop culte, la bateria de Marcel Batiste, incomformista i espontània i el baix brillant, profund i envolvent de Jordi Batiste, configuren aquest “power trio” que serveix de vehicle per que la veu ens expliqui aquestes històries, contes i clams iconoclastes que conformen el contingut d’aquest concert, que no pot deixar indiferent a ningú.

Pin It on Pinterest

Share This