Seleccionar página

 

LA RODA MUSICAL 2014 +  EL MINI

GUILLEM ROMA & CAMPING BAND ORCHESTRA

 SALA TORÍN 20 DE FEBRER DE 2014 22:00h 5 EUROS

roda'14 03 guillem roma 2

 

Nova col·laboració entre dos programadors olotins, el mini i la roda s’unifiquen en aquesta data sota la batuta de Guillem Roma.

Guillem Roma ha viscut entre Manlleu, Cantonigròs, Barcelona, Ciutat de Mèxic i l’Havana. Després de publicar el seu primer treball discogràfic Secret Place (Afònix 2007) gairebé no va fer concerts perquè va marxar a estudiar a Cuba. Després va viure tres anys a Mèxic, on va treballar en diferents projectes audiovisuals per a televisions i ampliant els seus coneixements musicals.

Ara autoprodueix i edita el seu segon àlbum Oxitocina on combina la faceta de cantautor amb les influències de músiques del món i el jazz.

Sota les cançons d’autor d’Oxitocina s’amaguen tubes, trompetes, acordions, mandolines i violoncels que ens porten des de les bandes balcàniques o els huapangos mexicans fins al jazz, amb unes lletres que respiren energia crítica i optimista. El disc, de dotze temes, set en català i

cinc en anglès, ha estat gravat i mesclat als estudis Joan Albert & Kako Music i masteritzat per Ferran Conangla.

Pin It on Pinterest

Share This