Seleccionar página

 

CARTELL RODA petit

 

 

GNAPOSS

6 DE FEBRER DE 2014 22:00h SALA TORÍN

roda'14 01 gnaposs

 

Una fussió molt especial de diferents estils, del funk, del jazz i del rock, de James rBown a Stevie Ray Vaughn. Gnaposs representa tot això a les mans de grans instrumentistes amb un especial sentit de l’humor que ho lliga tot.

El grup neix a les manys de David Muñoz en la seva estada per estudis a Los Angeles. Part del seu projecte final a l’escola Musicians institute va ser l’enregistrament del disc “Party with yourself” el 2002, punt de partida de Gnaposs. Fins al dia d’avui, i ja vivint a barcelona, gnaposs ha editat quatre discs més.

A part del projecte de Gnaposs David Muñoz forma part de grups com Els Pets, Shuarma o The Bon Scott Band i també és professor de guitarra de l’Aula de Jazz del Lliceu de Barcelona.

http://www.youtube.com/watch?v=mVc1EM8Fkrs

Pin It on Pinterest

Share This