Seleccionar página

TOM HAGAN & THE SWEET LIES

11 d’abril de 2013

Q 10 tom hagan

cançons rodones, estils múltiples

 

Tom Hagan és un músic que enamora, transmet una infinitat de diferentes emocions amb ben poc, li fa falta molt poc per posar-se el públic a la butxaca, i és que quan un músic té tant a dir, mostrant-se a si mateix a l’escenari és carta de presentació suficient.

Va començar el seu viatge musical presentant-se ell i la guitarra, en formats petits, però ha evolucionat i ara necessita més, porta una banda sencera al darrera per continuar ensenyant el mateix, les cançons que l’han fet conegut.

Després de Carlito’s buey i Carlito’s ferrocarril, Tom Hagan completarà la seva triologia amb Sin complicaciones.

es.myspace.com/tomhaganpuro

FINALISTES RODA DE RECANVI

POLS – UMBILICAL CORD – NORDICS – BAND OLERS

Pin It on Pinterest

Share This