Seleccionar página

Dijous 21 de febrer de 2013 SALA TORÍN 22:00h

VERD I BLAU

Q 03 verd i blau

Jazz-pop català independent, elegant i sense complexos

Verd i Blau ens presenten el seu primer treball discogràfic “Un fràgil corall”, un disc on destaquen tant els textos, d’una gran intensitat literària, com la música, d’una força, frescor, riquesa i qualitat sorprenents.

Verd i Blau és pop i és jazz, és música i lletra a parts iguals, són les idees i cançons de Vic Moliner que creixen i es multipliquen quan s’ajunten amb les de Sandra Prat. El resultat és una música elegant i sense complexos on una majoria de cançons d’autoria pròpia es combinen amb versions de grans autors de la música popular. Tenen un so totalment original que es nodreix d’artistes que han fusionat jazz i pop amb anterioritat com Joni Mitchell, The Bad Plus o Brad Mehldau.

Judit Neddermann, veu

Vic Moliner, baix i contrabaix

Adrià Plana, guitarra

Xavi Torres, piano

Andreu Moreno, bateria

vicmoliner.com/verdiblau

Pin It on Pinterest

Share This