Seleccionar página

 

 

22:00H SALA TORÍN, OLOT

EL KANKA

Q 01 el kanka

7 de febrer de 2013

Un cantautor malagueny, eclèctic i irònic

Juan Gomez Canca és qui s’amaga darrere El Kanka, un artista malagueny que s’ha establert a Madrid ja fa alguns anys. El 2007 va començar el seu llarg viatge per la geografia espanyola ensenyant les seves cançons. Ara finalment ens presenta el seu disc,”lo mal que estoy y lo poco que me quejo”. Aquest treball el va gravar als estudis Surclub de Madrid i als estudis Albéniz de Murcia.

Un dels reconeixements més importants del Kanka ha estat el primer premi en el certàmen Nacional de cantautors Cantigas de Mayo, a Murcia. Si el volguéssim definir en una sola frase podríem dir que és músic eclèctic en la música i irònic en les lletres.

www.myspace.com/kankautor

www.elkanka.com

 

Pin It on Pinterest

Share This