Seleccionar página

26 D’ABRIL DE 2012

Sala torín Olot

 

ILLUMINATA

22:00h

LA SENYORETA DESCALÇA

23:00h

Aquest dijous acaben les finals del concurs musical RODA DE RECANVI.

Ja hem tinngut un dia per a valorar els grups que han arribat a aquesta fase, la del directe.  La dates de la final ja realitzada és el dia 19. el proper 26 d’abril es clourà el cicle dels directe i podrem saber els guanyadors.

El concurs atorga  diferents premis que a la vegada els concedeixen diferents jurats, formats pels seus propis membres. Tenim el premi La Roda, que el concedeix Músics Associats i consisteix en un concert remunerat amb 500 euros dins de la programació de l’any 2013 de la Roda musical. També hi ha el premi Festes del Tura, el concedirà la comissió de festes, juntament amb la taula de músics i el premi és un concert a les festes del tura valorat en 800 euros. També tenim el premi Clip so Professional, que el decideix la propia empresa de sonorització i que consisteix en la masterització del concert ofert a la sala Torín. Finalment, però no menys important, el premi del públic, que a través de les votacions dels assistents als concerts es determinarà que el grup amb més vots s’endugui la taquilla del dia.

Pel que fa a aquest segon dijous, els grups seleccionats han estat els iluminata, que actuaran a les 10 de la nit, i la senyoreta descalça a les 11.

Els concerts tenen una durada màxima de tres quarts d’hora per tal de facilitar la cabuda de tants grups en una nit entre setmana.

més informació sobre els grups a

www.myspace.com/lailuminata

www.myspace.com/lasenyoreta

Pin It on Pinterest

Share This