Seleccionar página

19 D’aBRIL de 2012

21:00h TORTELLINIS

22:00h BONA FLAIRA

23:00 ONA

FINALS DEL CONCURS MUSICAL RODA DE RECANVI

Aquest dijous comencen les finals del concurs musical RODA DE RECANVI. Tindrem dos dies per a valorar els grups que han arribat a aquesta fase, la del directe.  Les dates de la final són el dia 19 i el dia 26 d’abril, tots dos dijous per mantenir l’esperit de la roda.

El concurs atorga  diferents premis que a la vegada els concedeixen diferents jurats, formats pels seus propis membres. Tenim el premi La Roda, que el concedeix Músics Associats i consisteix en un concert remunerat amb 500 euros dins de la programació de l’any 2013 de la Roda musical. També hi ha el premi Festes del Tura, el concedirà la comissió de festes, juntament amb la taula de músics i el premi és un concert a les festes del tura valorat en 800 euros. També tenim el premi Clip so Professional, que el decideix la propia empresa de sonorització i que consisteix en la masterització del concert ofert a la sala Torín. Finalment, però no menys important, el premi del públic, que a través de les votacions dels assistents als concerts es determinarà que el grup amb més vots s’endugui la taquilla del dia.

Pel que fa a aquest primer dijous, els grups seleccionats han estat els tortellinis, que actuaran a les 9 del vespre, bona flaira a les 10 de la nit, i finalment Ona a les 11. Els concerts tenen una durada màxima de tres quarts d’hora per tal de facilitar la cabuda de tants grups en una nit entre setmana.

 

Tortellinis

tortellinisrock.wordpress.com
facebook.es/tortellinis

bona Flaira

Les arrels més essencials de la Garrotxa més profunda. Música a la qual anomenem Ètno-Folk, al més pur estil rural. Música per omplir esperits i pacificar les guerres, arrencar rialles i recol.lectar flors!! Folk, Cumbia, Reggae, Balcànica… Pura fusió, re-fusionada i in-fusionada. Composicions pròpies. El grup es va formar l’estiu del 2009.

Ona

www.facebook.com/onamusica
www.myspace.com/onamusica

Pin It on Pinterest

Share This