Seleccionar página

Dijous 16 de febrer de 2012

Sala Torín Olot 22:00h 5 €

Biel Ballester Trio

El Biel Ballester Trio és una formació enquadrable en el món del jazz, que interpreta, però, un estil amb una personalitat molt pròpia, fins al punt d’haver estat posada en dubte, en més d’una ocasió, la seva pertinença o no, a l’estètica del jazz.

El que si podem afirmar del Gypsy jazz, o jazz manouche és que es tracta de l’estil de jazz menys americà i si més europeu de tos els que s’interpreten arreu del món.

El Biel Ballester Trio pretén no sols mantenir la tradició de l’estil, tocant els “standards” més coneguts del gènere, composats per Django Reinhardt, sinó també incorporar les noves tendències marcades pels gitanos actuals, això com aportar el seu propi gra de sorra al desenvolupament de l’estil amb temes propis.

Biel Ballester: guitarra solista

Graci Pedro: guitarra rítmica

Leando Hipaucha: contrabaix

www.myspace.com/bielballester

www.bielballestertrio.com

 

Pin It on Pinterest

Share This