Seleccionar página

La Troup

DIJOUS 2 DE FEBRER, OLOT SALA TORÍN 22:00H

El grup va néixer a Cassà de la Selva l’any 2005 on, inicialment, amenitzaven musicalment la trobada amb els amics i amigues al voltant d’un banc i a la llum d’un fanal. Després de ser guanyadors del concurs Argila Pop 2010 i finalistes de l’INTRO ‘10, el març del 2011 arriba el seu primer disc Benvinguts a la selva (editat per AdLibitum.cat).

La Troup és una proposta musical amb base de rumba catalana que es passeja pels camins dels ritmes llatins i d’altres estils com el rock o el reggae. Un ampli ventall d’instruments dóna a cada cançó un toc particular i conforma una sonoritat variada tant en les gravacions com en els seus directes.

Gerard Cañigueral: veu i baix

Cristian Salguero: veu i guitarra espanyola

Robert Camós: guitarra espanyola tres cubà i mandolina

Ferran Gasau: guitarra elèctrica i acordió

Carles Camós: teclats

Gerard Parés: bateria i percussió.

www.latroup.com

Pin It on Pinterest

Share This