Seleccionar página

31 de març de 2011

Sala Torín [OLOT] 22:00h


Roger Mas fa anys que va demostrant escenari rere escenari la seva gran qualitat com a instrumentista. L’hem vist compartir projectes molt diversos i sempre deixa un gran regust de boca, sense cap mena de dubte un dels millors pianistes de jazz del nostre país. Ara, encapçalant el seu trio i amb un convidat d’excepció.

Amb un currículum impecable, el tombant de segle va suposar per a Raynald l’entrada en l’escena musical del país. Ha publicat diversos treballs per Fresh Sound. El veurem acompanyat per multitud de músics, i sempre recollint elogis i bones sensacions.

trompeta: Raynald Colom Piano: Roger Mas Contrabaix: Tom Warbhuton Bateria: Marc Aiza

www.raynaldcolom.net www.myspace.com/raynaldcolom

Pin It on Pinterest

Share This