Seleccionar página

Atenció: canvi de grup!!

Per motius de força major Plouen Catximbes no poden tocar aquest dijous. En comptes d’ells tocaran:

La Banda del yuyu

Dijous 11 de febrer de 2010

22:30 HORES / ASSOCIACIÓ CULTURAL D’ANDALUSIA D’OLOT / 5 €

Dues hores intenses de directe, basades en els temes propis editats en Els dos treballs discogràfics del grup: “La Banda del Yuyu” (autoeditat,2005), “Real” (RGBSuports, 2008), i alguna sorpresa en forma de versió.

Han recorregut bona part de Catalunya tocant a molts dels Festivals i Festes més importants de les nostres terres: Senglar Rock, Acampada Jove, BAM (P. Catalunya, Barcelona), Black Music Festival, Mercat de la Música Viva de Vic… i han participat a la fase final del concurs Sona9 organitzat per TV de Catalunya, iCatFm, Ritmes.cat i l’Enderrock, aconseguint el segon lloc en el premi de votació popular. El desembre de 2009 són proclamats 3rs classificats al prestigiós concurs musical d’àmbit europeu “XXI Concurso pop rock Villa de Bilbao” després de ser escollits per tocar a la Sala Bilborock de Bilbao entre més de 1.000 bandes inscrites al concurs. El videoclip de “L’àngel” ha estat durant diverses setmanes en el HitParade del programa “Ritmes.cat” del Canal 33 arribant a ser número 1 en diverses ocasions.

www.labandadelyuyu.com

Pin It on Pinterest

Share This