Seleccionar página

dijous 28 de gener de 2010

22:30 HORES / ASSOCIACIÓ CULTURAL D’ANDALUSIA D’OLOT / 5 €

D’callaos

Rumba


01 d’callaos – D’Prestao

D’Callaos autodefineixen la seva música com nu-flamenc: una visió actual i fresca del flamenc dels setanta, facturada des de Catalunya. Boniques melodies on la cantant Canija hi posa el sentiment. Algunes per a ballar, altres per escoltar.

Tots els membres de D’Callaos són de Terrassa i, des de la seva formació, el grup no ha parat. Han guanyat premis musicals diversos, en actuat als festivals més representatius de Catalunya (Senglar Rock de Lleida, Mercat de Música Viva de Vic, Cruïlla de Cultures de Mataró, etc.) i han fet gira per les ciutats més importants d’Espanya (Madrid, Andalusia, Extremadura, València, Granada, Saragossa, etc.). Compten amb dos discos enregistrats: De Paso (2007) i Desde mi balcon (2008). D’Callaos, a més de vendre els seus discos a les botigues convencionals, també ofereixen a tothom que se’l descarregui gratuïtament amb llicència Creative Commons a través de la seva pàgina web.

www.decallaos.com

Pin It on Pinterest

Share This