Seleccionar página

JA LA TENIM AQUÍ !!!

LA RODA
JAZZ
(HIVERN)

Albert Bover FET!!

2 de febrer de 2020

Michaël Attias Trio FET!!

16 de febrer de 2020

Alba Careta i Santi Careta FET!!

1 de març de 2020

TRES RODES!!!

LA RODA CANÇÓ D’AUTOR@
NOVES DATES!

Jules

29 de juliol 21h

Sandra Bautista
i
Raquel Lúa
30 de juliol 21h.

Josep Tero
31 de juliol 21h

EN UNA!!!

LA RODA DE PROXIMITAT (TARDOR)

Nu + Aixopluc
12 de novembre de 2020

Fernandus + Pèrdues
19 de novembre de 2020

Indeseables + A l’Estimberri 26 de novembre de 2020

Kincalla + PDP Experience
3 de desembre de 2020

 Preu entrades:  7€ anticipada (A Can Trincheria, al Teatre i clicant sobre la foto de l’artista)
                                          9€ 1h. abans del concert, a la sala
                              3€ estudiants de música

                   Les entrades anticipades es vendran fins al divendres anterior al concert, a les 18h.

                   Les entrades per als concerts de LA RODA DE PROXIMITAT, a la venda el mes d’octubre

 ABONAMENT per a tots els concerts de LA RODA 2020 : 50€

   FES-TE SOCI/A de Músics Associats: 70€ (Pots domiciliar el pagament: 50€ el gener i 20€ el juny)
   A part de l’entrada gratuïta a tots els concerts de LA RODA, també tindràs altres descomptes i          avantatges importants. A més, estaràs col·laborant amb l’associació.

Deixa’ns el teu contacte a bustia@musicsassociats.net i et trucarem

LA RODA JAZZ

Albert Bover

2 de febrer de 2020 a l’Orfeó 18h30

Amb una llarga trajectòria en els escenaris Albert Bover és un dels pianistes de jazz de referència a casa nostra. Ha compartit formació amb multitud de músics de prestigi i ha inspirat a les noves generacions del jazz del panorama actual. En aquesta ocasió ens visitarà en solitari, per aprofundir en el llenguatge del piano i treure’n tot el rendiment possible. Un concert on ens mostrarà la seva saviesa en estat pur. Albert Bover, piano  

Michaël Attias Trio

16 de febrer de 2020 a l’Orfeó 18h30

S’inicia al jazz gràcies a la influència d’Ornette Coleman, i ens presenta la seva visió del Jazz avanguardista i contemporània. Estudia a la universitat de Wesleyan i comença a publicar el 2004 fins a dia d’avui. Veurem un Jazz empoderat, on el rigor compositiu es compagina amb la llibertat formal. Michaël Attias, Saxo      Ramon Prats, bateria     Javier Moreno, Contrabaix

Alba Careta i Santi Careta

1 de març de 2020 a l’Orfeó 18h30

Els germans Careta ens ofereixen un particular testimoni sonor dels països catalans, des de la tradició popular fins al pop actual, de la sardana de l’Empordà, a la jota de les terres de l’Ebre i als cants del Pirineu. Ambdós germans tenen una dilatada carrera dins del mon del jazz, i ara ens presenten una nova visió del territori musical de Catalunya. Alba Careta, veu i trompeta Santi Careta, guitarra

LA RODA CANÇÓ D’AUTOR@

 Jules
29 de juliol de 2020 21h. Claustre Hospici

Jules és el projecte i nom artístic del músic, compositor, lletrista, cantant i filòleg barceloní Juli Farfán. És un projecte de bandautor que es mou entre el pop, el rock, l’indie, el folk i la cançó d’autor; i el resultat d’aquesta combinació són unes cançons que estan farcides de melodies contagioses, ritmes variats i de vegades atípics, unes harmonies ben treballades, i unes lletres que bé poden ser punyents i reivindicatives o bé poden tractar de temes quotidians amb molta tendresa.

JULI FARFÀN: veu principal i guit. acús
IVÁN MORALES: batería, veu
ÀLEX ÀLVAREZ: baix, veu

 

Sandra Bautista :  veu i guitarra

Raquel Lúa : veu i guitarra

30 de juliol de 2020 21h. Claustre Hospici

 Encreuament musical de dues dones de l’escena actual.

Un concert inèdit amb una combinació de notes, sensibilitats i veus que van de la nostàlgia a la joia. Dels girs flamencs a la música brasilera. Del fado a la bossanova. De l’arrel a la fusió. Amb un to reivindicatiu i molt vital, la Sandra i la Raquel interpretaran cançons dels seus respectius treballs i versions d’altres artistes a qui admiren. Màgia i emoció assegurades.

Josep Tero  presenta FUGIR I SALVAR-SE
31 de juliol de 2020 21h. Torín

És un dels principals components de la generació de cantautors apareguts després de la de Raimon, Maria del Mar Bonet i Lluís Llach. Divulgador tenaç dels poetes i la cançó tradicional dels Països Catalans, reflecteix sempre el seu compromís amb la lluita per les llibertats individuals i col·lectives menys respectades per la societat actual. Fruit d’una constant recerca en música jueva i medieval, enregistra ara(2019)el seu 11è àlbum discogràfic sobre música sefardita  i balades de trobador (XII-XV), sempre en l’univers sonor de la mediterraneïtat de tots els seus treballs. Ha col·laborat i, viceversa, han col.laborat amb ell,  Lluís Llach, Georges Moustaki, Marina Rossell, Maria del Mar Bonet, Nena Venetsanou, Christos Tsiamoulis, Laurentis Maxairitsas, Maria Farandouri, entre d’altres, i ha dut les seves cançons a diferents indrets dels Estats Units d’Amèrica, Luxemburg, França, Itàlia, Països Baixos, Espanya, Palestina, i Grècia, on troba sempre escenaris per a la seva música. També és a Grècia on ha participat en l’enregistrament de l’àlbum discogràfic més conegut de Laurentis Maxairitsas       (“Les anges vivent encore en Méditerranée”), i on ha enregistrat, amb Maria Farandouri, part del seu darrer CD (“Kavafis en concert”).

JOSEP TERO: veu i guitarra

FERRAN MARTÍNEZ: teclats

JUAN AGUIAR: violí i mandola

 

 

 

LA RODA DE PROXIMITAT

Ara podrem gaudir de la musica que es fa a la província i, aquest any, de grups olotins. Reserveu-vos els dijous del 12 de novembre al 3 de desembre!

És un espai per poder conèixer la música que es cou a La Garrotxa i a tot Girona.

 

La «RODA JAZZ» és en aquests moments la veterana.
Aquest ambient que es crea a l’Orfeó els «diumenges de Jazz dels Músics», el poder escoltar a músics boníssims, a un metro de tu…

La «RODA CANÇÓ D’AUTOR@» comença a caminar. L’any passat vem fer la presentació del cicle, amb un concert de l’Ivette Nadal, que ens va convèncer que havíem de continuar. Va ser màgic!. Ens veu demanar més, i aquest any són tres!!

La «RODA DE PROXIMITAT» és un espai per poder conèixer la música que es cou a La Garrotxa i a tot Girona.
Aquest 2020, any de la represa, s’han organitzat 4 concerts, amb dos grups cada un. Si us agrada, si veniu als concerts, l’any vinent mirarem que ens els concerts es combini un grup d’aquí i un convidat. Seguirem lluitant per que es mantinguin i creixin els circuits de música en viu.

 

ENS VEIEM ALS CONCERTS!!

Amb el suport de :

 

Pin It on Pinterest

Share This